Sunday, January 04, 2015

Nädala kokkuvõte (29.12.14 - 4.01.15)







Kontrastina eelmisele nädalale oli uue aasta esimene nädal väga tagasihoidlik. Nädala märksõnadeks: liiga vähe unetunde.

Esmaspäeval sai enne Rootsi kruiisile minekut tehtud üks kiire 5 km-ne jooks. Ilm oli imeilus, kuid  eelmise nädala suurest koormusest andis vasaku jala hüppeliiges veidi tunda. Värskusest jäi samuti puudu. 

Teisipäeval olin Stockholmis ja kõndisin põhjamaade Veneetsia tänavatel ringi. Nagu ma eelnevates postitustes mainisin, külastasin sel korral Nobeli muuseumit, mis oli tore leid. Veidi aega jäi ka šoppamiseks.

Kolmapäeval jõudsime pärastlõunasel ajal kruiisilt tagasi Tartusse. Viimastel päevadel olin päris kaua üleval olnud ja kajutis magamine ei ole eriline luksus, mistõttu pea valutas metsikult. Läksin siiski ühele väiksele jooksutiirule. Üliaeglane trenn, 4 km ja 31 minutit. Pea lõhkus täiega valutada. Mul valutab pea tavaliselt üliharva. Pärast jooksu võtsin ibuprofeeni, nautisin vanni ja magasin ennast õhtuks välja.

Neljapäeva öösel sai uut aastat vastu võttes liiga kaua üleval oldud, koju jõudsin varastel hommikutundidel ja selle kõige tulemusena oli ülejäänud päev veidi uimane. 

Reedel tegin 23 h-se valve.

Laupäeval kõndisin koju ja käisin korra linnas. Kõndisin veidi.

Pühapäeval (täna) oli plaanis üks jooksukene teha, kuid jalad ja keha on endiselt väsinud, mistõttu lubasin endale veel ühe puhkepäeva. Kõndsin 4 km.

Kokku aktiivsust käesoleval nädalal: 30.08 km (5 h 12 min)
Jooks: 9,06 km (1h 6 min)
Kõnd: 21,01 km (4h 5 min)

No comments: