Sunday, January 18, 2015

Nädala kokkuvõte (12.01 - 18.01.15)







Võttes seda nädalat kokku pean tõdema, et pole nädalaga 100% rahul. Et asjale pisut valgust tuua, siis alates kolmapäevast hakkas (viimane) tarkusehammas kasvama ning praeguse hetkeni esineb pidev tuikav valu, mis on kohati väga ebameeldiv. Kuna ruumi suus on isegi vähe ja tarkusehammas avaldab mõningast survet ka teistele hammastele, siis terve alumine hambakaar on tuimenenud. Mainimata ei saa jätta ka viletsat ilma. Käesoleva nädala puhul ei kehti ütlus: "Pole halba ilma, on halb riietus". Lisaks sellele on praktikapäevad nii väsitavad, et mitmel päeval olin sunnitud lõunauinakuid tegema.

Esmaspäeval toimus erialaringis minu ettekande esitlemine. Väga rahul ma selle etteastega pole, kuna harjutamiseks jäi vähe aega. Siiski kuulsin kiidusõnu mitmelt poolt. Loo moraal: harjutamine teeb meistriks! 

Teisipäeval oli väga kehv ilm (metsikult libe ja samas märg), mistõttu ei kippunud õue minema. Isegi praktikale läksin autoga.

Kolmapäeval kõndisin praktikalt koju, et hinnata, millised on teeolud. Koju jõudes sõin ja tegin lõunauinaku. Viimati mainitu oli viga, sest ärgates olin väsinum kui enne seda. Sellest hoolimata läksin jooksma. Väga uimane ja väsinud olemisega jooks oli see. 6 km, 45 min. Teed olid endiselt libedad, kuid õnneks jäin püsti.

Neljapäeval kõndisin jällegi praktikalt koju.

Reedese jooksu märksõnad on jällegi ääretult kehvad teeolud. Variante on 2: kas libastud või jooksed läbi lombi. Tegelikult on kolmas variant ka: jooksed läbi lombi ja libastud. Niimoodi kaob jooksuisu sootuks! 5 km 41 min 40 sek. Sel korral oli taaskord uinaku järgselt tehtud trenn.

Laupäeval kutsus elukaaslane mind jõusaali kaasa. Mõeldud, tehtud. Soojenduseks 10 min velotrenažööril ja seejärel proovisin erinevaid masinaid. Juurde kangiga kükid. Erinevus võrreldes varasemate trennidega oli see, et harjutuste vahel olevad pausid tegin seekord lühemad. Mõnus oli!

Pühapäeval ärkasin nohu ja lihasvaluga, mida pole ammu tundnud. Kohe hommikul hakkasin koristama ja lõunasööki valmistama. Lisaks jooksin 7 km 51 min-ga. Ütleme nii, et teeolud on juba paremad, kuid lihasvalu andis jooksu ajal siiski tunda. Aga üldiselt oli enesetunne hea.

Nädal üldine aktiivsus: 22,84 km (4h 7 min)
Jooks: 18,11 km (2h 18 min)
Jõusaal: 50 min + soojendus velotrenažööril 10 min
Kõnd: 4,72 km (48 min)

Uuel nädalal teen paremini!

No comments: