Tuesday, December 02, 2014

Novembri kokkuvõte

Erineval moel sai läbitud 150,95 km.

  • jooks 95,66 km (11h 7 min); 14 korda
          keskmine pulss: 160x/min tempo: 8,6 min/km
  • Jõusaal x 1 (1 h) + jõuharjutused x 2 (4-12 min)
  • Ujumine 3 km (1h 48 min); 3x
  • Vesiaeroobika/süvaveeaeroobika x 2 (1h 27 min)
  • Kõnd 52,29 km (10h 4 min)

Rääkides koolist, siis novembris on elu selle tõttu vahepeal päris pingeline olnud. Lisaks käisin kahel nädalavahetuse päeval praktikal.
Veel oli toredaid üritusi nagu isadepäev, vanemate pulma-aastapäev, sõbranna soolaleivapidu, 2 x lauamänguõhtu. Seega sai päris palju head ja paremat söödud, palju nalja ja muud. Käisin ka kahel korral kinos filme "Toppajad" ja "Kadunud" vaatamas, viimane on eriti äge. Nädalavahetusel vaatasime kodus ka "Kõiksuse teooriat", mis oli päris hea.

Lisaks sellele väisasin põnevaid seminare ja konverentse nagu "Ebola õhtu", "Suusaseminar", "Teadusõhtu" jne.

Ok. Räägime nüüd spordist ka. Võib rahul olla, et jooksukilometraaž on püsinud üpris samal tasemel võrreldes eelmise kuuga. Pulss on aga veidi kõrgemaks läinud.  Nagu ma eelmises postituses kirjutasin, siis pikka jooksu ma novembris ei teinud ja rohkem ma sel teemal heietama ei hakka. 
Samuti ei mahtunud novembrisse enam ühtegi võistlust. Lahe oli veel see, et käisime novembri ühel nädalavahetusel Vooremäel maastikujooksu tegemas. See oli väga-väga äge treeningpäev.

Proovisin lõpuks ka süvaveeaeroobika kui vesiaeroobika alternatiivi ära ja pean mainima, et mulle see väga ei meeldinud. Kirjutasin sellest lähemalt siin. Ujumise maht on enam-vähem samaks jäänud, kuigi novembri kahel nädalal basseini üldse ei sattunud.

Jõusaali jõudsin ainult ühel korral, aga too trennipäev andis mitmel järgmisel päeval veel tunda ja jõuharjutused olen millegipärast täiesti "ära unustanud".

Lisaks käisin Wellness testi tegemas. Millest kirjutasin siin. Sain teada, millele peaksin rohkem panustama ja millega võib enam-vähem rahule jääda.

Aasta viimaseks kuuks soovin endale jõudu ja jaksu, et kooli ning töö kõrval jõuaks edasi kenasti trenni teha ja loodetavasti saan 800 jooksukilomeetrit aasta lõpuks läbitud (93,86 km veel).

No comments: