Sunday, March 31, 2013

Nädala kokkuvõte 25.03 - 31.03



Suhteliselt tegus nädal oli nii koolis, tööl kui ka treenides. Tore oli see, et jõudsin ujuma, suusatama ning isegi 2 korda jooksma. Esimene kord oli eriti mõnus. Teisel korral käisin koos Lauriga jooksmas ja megapalav oli, mistõttu jooks polnud nii mõnus.

Ujumisest nii palju, et lastebasseinis sai see 750 m ujutud, sest ujula on nii ülerahvastatud!!

Olin tööl küll ainult laupäeval, kuid see oli täielik hullumaja, mis seal toimus. Mingi 100 last käis meil 12 h jooksul. Ok, pisut liialdan, kuid see oli lihtsalt kohutav. Kuna lastevanematel pole pühadel midagi teha, siis lihtsalt kontrolli mõttes tullakse erakorralisest vastuvõtust läbi. Mis mõttes?!?!

Täna oli ka vanaema sünna - JUUBEL (80) !!

Peale sünnat käisime Sigridi ja Lauriga Vooremäel suusatamas! Tõepoolest seal metsa all on megalt lund. 2 korda kukkusin ka, sest kiirus läks suureks, kurv tuli ja prillid läksid uduseks. Aga 8 km tehtud!

Järgmine nädal ilmselt nii sportlik ei tule, sest hematoloogias on arvestus tulemas ja vene keeles töö - ja ma olen kõiges kuidagi väga maas:S

Uuel nädalal tahaks lõpuks ometi jooksujaki osta, sest peagi-peagi on tulemas minu selle aasta esimene võistlus - Parkmetsa jooks!! Pean veel veidi linnas ringi vaatama.

Kilomeetreid: 40,06 km
Aeg: 6 h 41 min


No comments: