Tuesday, April 16, 2013

Nädala kokkuvõte 8.04 - 14.04

Terve nädala jooksul tundsin pidevat väsimust. Sama asi tundub jätkuvat ka käesoleval nädalal. Ilmselt on see tingitud vitamiinide defitsiidist ja pilvisest/külmast ilmast. Jooksma ei viitsi/ei jõua ka sellest lähtuvalt minna. Aga täna ilmselt võtan ennast peale kosutavat uinakut kokku ja lähen välja jooksma, sest päike NAERATAB!

Üks nõme uudis on veel see, et garmin connect on end totaalselt muutnud ja nii kaunist värvilist kokkuvõtlikku tabelit ma enam blogisse panna ei saa.

Eelmisel nädalal siis 2 jooksu, ülejäänud olid vaid kõnnikilomeetrid ja neidki kesiselt. Edaspidi märgin trenni alla vaid tõelise trenni (kõndi enam mitte).

E -
T Jooks 8,11 km (55:57)
K -
N -
R -
L Parkmetsa jooks 7 km (39:00)
P -

Nädala kilometraaž: 32, 24 km
Aeg: 4:43


Parkmetsa jooksust räägin ja illustreerin piltidega ka millalgi lähemalt. Ütlen vaid, et kuigi jooks oli suht vastik - kops oli pärast 2 kilti suhteliselt koos, siis kokkuvõttes aeg tuli isegi suhteliselt normaalne.

Plaan on veel selline, et kuna koolis/tööl on pidevalt suhteliselt kiire, siis oma treeningplaanist 100% kinni ei pea. Jooksen nii palju kui jõuan ja aega on. Selline plaan on vähemalt kuni suveni, kui siseeksam saab tehtud.

Aga reedel näiteks läheme Tallinnasse PERHi külastama, mis on suht äge. Seal esinevad meile oma ala tõelised spetsialistid (nt dr R.Kütner).


Ja plaanis on ka toitumisele rohkem tähelepanu pöörata, sest vahepeal on see suht käest läinud.

No comments: