Friday, April 01, 2016

Vilets jooksukuu jätkub?

Allikas














Piinlik eneselegi tunnistada, kuid märtsikuu on üle 8 kuu kõige kehvema kilometraažiga kuu. Kokku jõudsin jooksma AINULT VIIEL korral ja kogusin jooksukilomeetreid 28,29 km. Ja see ei ole aprillinali! Enamik jooksudest olid kehva enesetundega.

Millegipärast kehtib minu puhul seaduspärasus: mida vähem jooksen, seda vähem kibelen uuesti jooksurajale. Ja hetkel tundub, et sellest nõiaringist välja ei saa.

Täna tehes aprillikuu esimest jooksu tundub, et halb enesetunne jätkub. Jalad on töntsid, vaim annab liiga kergelt alla, kokkuvõttes väga raske oli. Järgmise nädala lõpus pärast mitut valvet on plaanis Parkmetsa jooksule minna. Kas tasub üldse minna? 

Allikas





















Märtsikuus hakkasin käima ujumistrennis. Siiani olen kõigis ehk kahes trennis käinud ja olen sellest trennist vaimustuses. Oleme õppinud selili ujumise käte tehnikat, delfiinistiilis ujumise jalgade tehnikat, kukerpallitamist, kroolistiilis ujumise jalgu ja hingamist. Väga vahva trenn!

Veel käisin märtsis päev enne soojamaareisile sõitmist uisutamas. Oli see alles kontrast! Kahjuks tugeva seljavalu tõttu väga uljalt uisutada ei saanud.

Tahaks loota, et märts oli lihtsalt ajutine madalseis ja edasi läheb aina paremaks. 

No comments: