Friday, April 24, 2015

Asics Gel-Ds Trainer 20














Kevade alguse puhul juba kuu aja eest kostitas Rademar mind uute uhkete jooksujalanõudega. Jalanõude saamise lugu oli veidi keerulisem, kuna Tallinnast saabunud 39-suuruses jalanõud osutusid kodus proovimisel siiski väikeseks. Õnneks tänu Rademari tublile ja kannatlikule meeskonnale õnnestus mul lõpuks leida sobilik paar jalanõusid. 

Asics Gel-Ds Trainer 20 näol on tegemist mugava, kerge ja kiire jalanõuga, millega on mõnus tempotrenne teha ja suure tõenäosusega võistlustel kaasvõistlejatele päkkasid näidata. Samas ei ole jalats teinud allahindlust toestuse ja põrutuskindluse osas.

Asics Gel-Ds Trainer 20 sobib üleproneerivale ja neutraalsele jalale ehk mulle kui ülepronatsioonile kalduvale jalale on ideaalne.

Jalanõud on erksate kollakas-roheliste värvitoonidega, mis püüavad jooksurajal pilke ja sobivad kindlasti tähelepanu nautivatele jooksusõpradele. Mulle, kui halli massi sulanduda üritavale spordisõbrale, oli see esialgu veidi harjumatu.




Konkreetse Asics jooksujalanõu hinnaklass on keskmine (149 eur).

Minu üllatuseks oli esialgne jalanõu nr 39 väike. Tavapäraselt kasutan jooksmiseks 38-39-suuruses jooksujalanõusid. Nüüd siis on tegemist 39,5-suuruses jalanõudega.
Asics Gel-Ds Tariner 20 jalanõude puhul võib osutuda probleemiks see, et nendega ei raatsi aeglaselt joosta. Pulssi vaatamata tahan nõtkel sammul kiiresti kilomeetreid läbida.

Jalanõu eesmine osa on kaetud pool-hingava materjaliga, mistõttu soojemal ajal pakub ka jalgadele õhutust.

Kahjuks olen veel liiga vähe jooksukilomeetreid kirjeldatud jalanõudega läbinud, et anda põhjalikumat ülevaadet. Siiski pean ütlema, et seni kogetu üle nuriseda ei saa.

























Kellel nimetatud jalanõude vastu huvi tekkis, soovitan pöörduda Rademari spordipoodi, et saada põhjalikum ülevaade.

Aitäh, Rademar! 

2 comments:

Kaili said...

Appi, nii ilusad tossud. Kahju, et Asics minu jaoks natuke liiga tugeva toestusega on, muidu soetaks kohe. Või...keegi ei pahanda ju, kui niisama käimiseks ostan??? :D...haha :P

Mul on uute Nike tossudega sama probleem, et aeglaselt joosta on raske. Need lihtsalt ise jooksevad kiiresti ja kõik :D

Kiireid kilomeetreid ;)

Miina said...

Aga miks mitte kasutada Asics värvikirevaid jalanõusid lihtsalt ringi patseerimiseks :)

Vastukaaluks nendele kiiretele jalanõudele peaks muretsema ühe paari eriti raskeid jalanõusid, et tempo ja pulss oleksid madalad :D