Friday, August 12, 2011

PS!

Vahepeal olen gurmee maailmas ka arenenud. Nimelt tegin tänavu esimest korda elus pestot oma aias kasvavast basiilikust ning imemaitsvat hõrku väheke vürtsikat tomati-basiiliku suppi (retsept all). Lisaks sellele oleme Lurichiga korduvalt sushitanud. Järgmised hõrgutised ootavad juba tegemist.

Tomati-basiilikusupp
Kogus Koostis- ja maitseained
2 sl Või
3 sl Oliiviõli
4 sl Hakitud šalottsibul
6 sl Valge vein
2 dl Kanapuljong
500 g Tomat
1 sl Soolahelbed
Must terapipar
3 sl Basiilik (värske, tükeldatud)


Valmistusaeg:
Kuumuta potis oliivõli, lisa pehme või ja tükeldatud šalottsibul, passeeri veidi, lisa valge vein ja keeda alkohol välja. Seejärel lisa tükeldatud tomat, kanapuljong, Maldon helbesool ja värskelt jahvatatud must terapipar.
Keeda suppi 15 minutit ja vala blenderisse, lisa värske basiilik ja püreesta, serveeri.

2 comments:

G. said...

Yeey. Ma kindlasti proovin seda retsepti :)

Miina said...

KIndlasti;)